خواص آب انار + آموزش گرفتن آب انار - پورتال رنگی

خواص خوراکی ها ۲۷ مهر ۱۳۹۶ بدون دیدگاه

خواص آب انار + آموزش گرفتن آب انار

از میوه های خوشمزه درختی میتوان به انار اشاره کرد که نام علمی اش Punica Granatum است.دانه های انار اکثراً قرمز و بعضی اوقات سفید هستند.پوست میوه انار قرمز است و گاهی سیاه یا زرد میباشد.انار از نخستین گیاهان اهلی شده میباشد و ایران بزرگ ترین تولید کننده انار در جهان است.بصورتی که ۸۰۰ هزار تن در سال در ایران انار تولید میشود.

آب انار حاوی بیش از ۱۰۰ ترکیب گیاهی (فیتوکمیکال) است و همچنین میوه آن از هزاران سال پیش به دلیل خواص درمانی مورد استفاده بوده است.
امروزه مطالعات بسیاری در مورد فوائد آب انار برای سلامتی انجام گرفته و نشان دهنده نقش آن در کمک به پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی و کمک به باروری بوده است.

سایت هلث لاین در این مقاله به برخی از خواص آب انار طبیعی اشاره کرده که به شرح زیر است:حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها: دانه‌های انار رنگ قرمز خود را از پلی فنول‌ها می‌گیرند. این ترکیب‌ها آنتی اکسیدان‌های قوی هستند. آب انار حاوی سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌هاست که نسبت به آبمیوه‌های دیگر بیشتر است.

آنتی اکسیدان‌های موجود در آب انار می‌تواند به از بین بردن رادیکال‌های آزاد، حفظ سلول‌ها از آسیب‌دیدگی و کاهش التهاب کمک کند.

حاوی ویتامین C:

آب هر عدد میوه انار بیش از ۴۰ درصد نیاز روزانه فرد به ویتامین C را تامین می‌کند. ویتامین C هنگام پاستوریزه کردن ماده خوراکی تجزیه می‌شود و به همین دلیل مصرف آب انار تازه و خانگی توصیه می‌شود.

خواص آب انار + آموزش گرفتن آب انار

پیشگیری از سرطان:

محققان در بررسی‌های خود مشاهده کردند آب انار می‌تواند به توقف رشد سلول‌های سرطان پروستات کمک کند. با این حال به رغم انجام مطالعات متعدد در مورد تاثیر آب این میوه بر سرطان پروستات نتایج به دست آمده قطعی نیستند.

همچنین بخوانید:  خطرناکترین سم سفید رنگی که ما هر روز آن را مصرف می کنیم!

محافظ در برابر آلزایمر:

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار و غلظت بالای آنها، پیشرفت بیماری آلزایمر را کند کرده و از توان ذهنی و حافظه حفاظت می‌کند.

کمک به هضم غذا:

آب انار التهاب روده‌ها را کاهش داده و سیتسم گوارش را تقویت می‌کند. همچنین این ماده خوراکی برای بهبود علائم بیماری کرون، کولیت زخمی و دیگر بیماری‌های روده ملتهب مفید است.

خاصیت ضد التهابی:

آب انار ماده ضد التهاب قوی است که همانطور که گفته شد دلیل آن وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها است. آب انار همچنین می‌تواند به کاهش التهاب در تمامی اعضای بدن کمک کند و مانع از استرس اکسیداتیو می‌شود.

ضد آرتریت:

فلاونول‌های موجود در آب انار می‌تواند به از بین بردن التهابِ موثر در بروز استئوآرتریت و آسیب دیدن بافت غضروفی کمک کند. به تازگی تحقیقاتی در مورد تاثیرات و فوائد این آبمیوه برای پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، دیگر انواع آرتریت و التهاب مفصلی انجام گرفته است.

بیماری قلبی:

آب انار از سالم‌ترین آبمیوه‌ها برای سلامت قلب است که علاوه بر قلب از رگ‌ها هم حفاظت می‌کند. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد این آبمیوه جریان خون را بهبود داده و رگ‌ها را در برابر سفت شدن حفاظت می‌کند، اما انار در برابر داروهای کاهش کلسترول و فشار خون همچون استاتین‌ها واکنش منفی نشان می‌دهد.

کاهش فشار خون:

نوشیدن روزانه آب انار به کاهش فشار خون سیستولیک کمک می‌کند. هرچند لازم است مطالعات بیشتری انجام شود تا مشخص شود آیا آب انار می‌تواند مجموع فشار خون را در طولانی مدت کاهش دهد.

ضد ویروس:

آب انار می‌تواند از بیماری‌ها پیشگیری کند و با آلودگی‌ها مقابله می‌کند. همچنین بررسی‌های آزمایشگاهی حاکی از تاثیرات آنتی باکتریال و ضد ویروسی این نوشیدنی پرخاصیت است.

همچنین بخوانید:  با نمک و روغن زیتون، احساس درد را تسکین دهید

حاوی انواع ویتامین‌ها:

علاوه بر ویتامین C و E آب انار منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین K و اسید فولیک است.

تقویت حافظه:

نوشیدن روزانه آب انار قدرت حافظه و یادگیری را تقویت می‌کند.

تاثیر در قدرت باروری:

وجود آنتی اکسیدان‌ها و قابلیت تاثیرگذاری این نوشیدنی بر استرس اکسیداتیو بر تقویت قدرت باروری کمک می‌کند.

تقویت استقامت و عملکرد ورزشی:

آب انار ممکن است تقویت کننده جدیدی برای عملکرد ورزشی باشد. این آبمیوه به کاهش درد و تقویت بازیابی قدرت بدنی کمک کند.

درمان دیابت:

انار داروی سنتی برای درمان دیابت در خاورمیانه و هند بوده است. در حالی که اطلاعات بسیاری در مورد تاثیرات انار بر دیابت وجود ندارد اما می‌تواند به کاهش مقاومت انسولین و پایین آمدن قند خون کمک کند.

خواص آب انار + آموزش گرفتن آب انار

روش گرفتن آب انار

مواد لازم:

انار ۱ عدد

آب ۱ لیوان (۲۴۰ میلی‌لیتر)

شکر دلخواه

طرز تهیه:

اولین کار، بریدن انار است. سپس آن را در یک کاسه پر از آب فرو کنید.

انار را داخل آب کرده و شروع به دانه کردن کنید. دانه‌ها تهنشین شده و پوست‌ها و دانه‌های زرد و سفید بالای آب می‌مانند.

پوست‌ها و دانه‌های نرسیده را جدا کنید.

آب کاسه را خالی کرده و دانه‌های انار را داخل مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را روشن کنید تا دانه ها به خوبی ترکیده و مخلوط شوند.

روی یک کاسه، صافی قرار داده و مخلوط را از آن رد کرده و داخل کاسه بریزید. بعد با دست یا قاشق، پالپ‌های باقی مانده را از صافی رد کنید.

حالا باید به ازای ۱ و ۱/۲ لیوان آب انار، ۱/۳ لیوان شکر اضافه کنید تا آب انار شیرین شود.

همچنین بخوانید:  خواص مصرف شکلات برای سلامتی

آب را اضافه کرده و لذت ببرید!

نکات مهم:

لکه انار روی هر چیزی باقی می‌ماند و از بین نمی‌رود. پس حین آب گیری، هیچ‌وقت لباس روشن یا گران‌قیمت نپوشید.

یک راه بهتر این است که بعد از مخلوط کردن، به جای صافی، مخلوط را از پارچه رد کنید. چون فقط آب انار خارج می‌شود، در این صورت نوشیدنی شیرین‌تر هم خواهد بود.

پس از اتمام کار دنبال دانه هایی که احیانا از دست تان در رقته اند بگردید تا جوراب و فرش و … را رنگی نکنند.

زندگی رنگی با پورتال رنگی

Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments