جزییات بازداشت ملکه زیبایی ترکیه - پورتال رنگی
جزییات بازداشت ملکه زیبایی ترکیه
ملکه زیبایی ترکیه: در تازه ترین اخبار از کشور ترکیه که همسایه نزدیک از سمت شمال غرب ایران است، باید بگوییم که دختر زیبای ترکیه به اتهام توهین به رئیس جمهور این کشور به حبس تعلیقی محکوم شده است. ایشان مدل و دختر زیبای ترک هستند که در این مطلب جزییات این خبر را برای شما در نظر گرفته ایم. ناگفته نماند که اردوغان مسلمان است و چندی پیش عروسی دختر او با حجاب خاصی برگزار شد و عکسهای عروسی دختر اردوغان در فضای مجازی و در رسانه ها منتشر شد.
حبس تعلیقی مروی بویوکسراک
به گزارش پورتال رنگی به نقل از عصر خبر، در ترکیه ملکه زیبایی سابق ترکیه را به دلیل توهین به رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه بازداشت کردند. مروی بویوکسراک مدل 27 ساله به 14 ماه حبس تعلیقی محکوم شده است.
به گزارش آسوشیتد پرس، این حکم ممکن است به حبس واقعی مبدل شود اگر « ملکه زیبایی» سابق ترکیه طی 5 سال آینده به خود اجازه بدهد خطاب به ریاست کشور متن های توهین آمیز در شبکه های اجتماعی بنویسد.
مروی بویوکسراک در سال 2006 میلادی ملکه زیبایی ترکیه شد و در سال 2014 میلادی در «اینستاگرام» عکس و شعر طنز آمیزی در باره اردوغان آپلود کرد که در آن زمان نخست وزیر بود.
در سال 2015 میلادی به این دلیل بازداشت اما خیلی زود آزاد شد. مروی تمام اتهامات را رد کرد و گفت که هرگز قصد توهین به کسی را نداشته است.
پورتال رنگی _ جزییات بازداشت ملکه زیبایی ترکیه
منبع: عصر خبر






