آموزش تهیه چیز کیک آلبالو با بیسکویت - پورتال رنگی

کیک و مافین ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ بدون دیدگاه

طرز تهیه چیز کیک آلبالو با بیسکویت

در تهیه این چیز کیک از بیسکویت استفاده می شود. بهترین بیسکویت برای تهیه چیز کیک بیسکویت دایجستیو و یا ساقه طلایی است. به جای مربای آلبالو می توانید از انواع مرباهای دیگر که مورد علاقه تان است استفاده کنید.
چیزکیک را هم می توانید در یک قالب بزرگ درست کنید و یا آن را در قالب های کوچک و به صورت یک نفره آماده کنید. مینی چیز کیک ها هم طرفداران خود را دارند.

چیز کیک آلبالو

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک آلبالو

  • بیسکوییت : دو لیوان (نرم شده)
  • مربای آلبالو : یک شیشه
  • کره ذوب شده : 60 گرم
  • پنیر خامه ای : 600 گرم
  • تخم مرغ : 5 عدد (زرده و سفیده از هم جدا شود)
  • خامه : یک سوم لیوان
  • شکر : یک لیوان
  • رنده پوست لیموترش : یک سوم قاشق مرباخوری
  • وانیل و پودر دارچین : به میزان لازم

چیزکیک آلبالو

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

بیسکویت را که قبلا کوبیده اید و نرم شده را با کره ذوب شده و پودر دارچین خوب مخلوط و درون ظرف مناسب ریخته و پهن کنید. ظرف را 6 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا کمی رنگ بیسکویت ها تغییر کند.
پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند. سپس زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکویت های داخل ظرف بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید. چیز کیک آماده است. کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.

همچنین بخوانید:  دستور تهیه آرد سلف ریزینگ

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

طرز تهیه چیزکیک آلبالو

منبع: سوران

برچسب ها
Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments