متن دستور ناجا برای مقابله با ولنتاین - پورتال رنگی

اخبار و حوادث ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ بدون دیدگاه

متن دستور ناجا برای مقابله با ولنتاین

ولنتاین یکی از روزهایی است که در جهان به نام روز عشق مشهور است و در این روز عشاق به هم کادو می دهند و این روز را گرامی می دارند. اما برای ولنتاین 2016 ناجا اعلام کرده است که قوانین ویژه ای برای این روز اعمال می شود که در این مطلب از دلنگاره آن را برای شما در نظر گرفته ایم.

متن دستور ناجا برای مقابله با ولنتاین

اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران در اطلاعیه ای خبر از بخشنامه مهم اداره اماکن با موضوع مقابله با ترویج فرهنگ منحط غرب موسوم به روز ولنتاین داد.

در اطلاعیه این اتحادیه آمده است: «طبق بخشنامه اداره اماکن با موضوع مقابله با ترویج فرهنگ منحط غرب موسوم به روز والنتاین به استحضار می‌رساند واحد های صنفی به هیچ عنوان حق تبلیغ و عرضه اجناس با نام و علائم والنتاین را ندارند و هیچگونه تجمع دختران و پسران و اهدای نمادهایی چون عروسک و گل و شکلات و … نباید در واحد صنفی به وجود بیاید در غیر این صورت عواقب ناشی از آن به عهده شخص و واحد صنفی می‌باشد.»

همچنین بخوانید:  گسترش توان دفاع موشکی ایران با جدیت ادامه دارد!
Subscribe
Notify of
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
View all comments